شرکت امیدپدیده

تولید کننده انواع لامپ کم‌مصرف،محصولات الکترونیکی و قابهای دیواری

شرکت امیدپدیده

تولید کننده انواع لامپ کم‌مصرف،محصولات الکترونیکی و قابهای دیواری

چگونه طول عمر لامپ‌های کم‌مصرف را افزایش دهیم؟

طول عمر لامپ‌های کم‌مصرف جدید بین 6000 تا 15000 ساعت است در حالی که طول عمر لامپ‌های معمولی استاندارد 750 تا 1000 ساعت است. طول عمر هر لامپ به عوامل مختلفی مانند کیفیت تولید، قرار گرفتن لامپ در معرض نوسانات ولتاژ، وارد شدن ضربه‌های مکانیکی، تعداد دفعات روشن و خاموش شدن و درجه حرارت محیط بستگی دارد.

 اگر مدت زمان روشن ماندن این لامپ‌ها در هر بار تنها چند دقیقه باشد طول عمر آنها کاهش می‌یابد. به طوری که دوره‌های 5 دقیقه‌ای روشن ماندن لامپ، طول عمر آن را به میزان 85 درصد کاهش می‌دهد که این میزان به اندازه طول عمر لامپ‌های معمولی است.

 برای پیشگیری از چنین مشکلی باید هر بار حداقل به مدت 15 دقیقه لامپ‌های کم‌مصرف را روشن نگه داشت. به همین خاطر استفاده از این لامپ‌ها در مکان‏هایی که لازم است مدت زمان کوتاهی روشن شوند به صرفه نیست.

 نکته دیگر اینکه لامپ‌های معمولی به محض برقرار شدن جریان برق روشن می‌شوند اما در لامپ‌های کم‌مصرف روشن شدن لامپ چند لحظه طول می‌کشد. این مدت زمان در هوای سرد و دمای پایین بیشتر می‌شود.

 میزان روشنایی این لامپ‌ها با گذشت زمان کمتر می‌شود اما این مقدار کاهش چندان زیاد نیست و در نیمه عمر آنها به 70 تا 80 درصد میزان اولیه می‌رسد.

شاید برخی افراد به دلیل قیمت بالای لامپ‎های کم‌مصرف، چندان رغبتی به استفاده از این نوع لامپ‎ها نداشته باشند و ترجیح دهند همچنان از لامپ‎های معمولی که ارزان‎تر هستند استفاده کنند. قیمت لامپ‌های کم‌مصرف 3 تا 10 برابر لامپ‌های معمولی است اما طول عمر آنها 8 تا 15 برابر بیشتر است. همچنین با استفاده از این لامپ‌ها هزینه برق کاهش پیدا می‌کند و بنابراین استفاده از این لامپ‌ها به صرفه است.

Acandescent رقیبی جدید برای لامپ های LED و کم مصرف


یک شرکت با نامFinally Light Bulb  دست به تولید دوباره لامپ‌هایی قدیمی زده است که ارزان‌تر، روشن‌تر و دارای مصرف انرژی کمتری نسبت به لامپ‌های امروزی هستند. در ادامه با مشخصات این لامپ جدید و نحوه عملکرد آن آشنا خواهید شد.

این لامپ‌ها که شرکت Finally در حال حاضر نام Acandescent را بر روی آن‌ها نهاده است، از لحاظ ساخت، شباهتی به LED ها و یا لامپ‌های رشته‌ای سنتی ندارند و در عوض با القای الکتریکی فعالیت می‌کنند. در درون لامپ سه سیم باریک (آنتن مانند) داخل یک سیم مسی قرار دارند که وظیفه تولید میدان مغناطیسی را بر عهده دارد. این میدان مغناطیسی باعث ایجاد یک قوس جیوه ای در میدان مغناطیسی می‌شود و نوری ماورا بنفش را که با چشم دیده نمی‌شود، تولید می‌کند و این نور هنگام برخورد با موارد فسفورسنت موجود در لامپ، روشنایی را در محیط ایجاد می‌کند.نکته جالب این لامپ‌ها در اینجاست که این تکنولوژی در دهه 90 میلادی اختراع شد و ظاهرا در آن زمان مصرف پایین انرژی و طول عمر بیشتر این لامپ‌ها اهمیتی نزد مردم نداشت. اما امروز شرایط فرق کرده است و لامپ‌های کم‌مصرف بیشتر و بیشتر جای خود را بین مردم باز می‌کنند. شرکت Finally Light Bulb امیدوار است که بتواند با سرمایه 19 میلیون دلاری که جمع‌آوری کرده، تولید مدل‌های 30 واتی و سپس 75 تا 100 واتی این لامپ‌ها را آغاز کند و به رقیبی برای لامپ‌های LED و CFL تبدیل شود.

منبع : digitaltrends